….Και εγένετο GNC 3on3

CACHE_650X650_1_586568

Το 3on3, ένα άθλημα που συνδυάζει στοιχεία sport & event, αποτελεί ένα από τα πιο ταχέως αναπτυσσόμενα αθλήματα στον κόσμο.

Η απλότητα του -καθώς απαιτεί μόνο δύο ομάδες τριών παικτών, μια μπασκέτα και πολλή όρεξη για μπάσκετ- το έχει εκτοξεύσει σε δημοφιλία, με αποτέλεσμα να αποτελεί ήδη Ολυμπιακό Άθλημα, που θα κάνει πρεμιέρα στους αγώνες του Τόκιο.

Η Ελλάδα αποτελεί ιδανικό μέρος για διοργάνωση 3on3 events, καθώς οι ιδανικές καιρικές συνθήκες και η μεγάλη αγάπη των Ελλήνων για το άθλημα είναι τα δύο απαραίτητα συστατικά για την επιτυχία.

Κατά πολλούς το 3on3 αποτελεί το “αυθεντικό μπάσκετ”, το μπάσκετ των ανοικτών γηπέδων, εκεί που όλοι αγαπήσαμε το άθλημα, μια αγάπη που κρατά μέχρι σήμερα.

Αυτό το χαρακτηριστικό της αυθεντικότητας, αποτελεί τη βασική αξία για τη λειτουργία του GNC 3on3.

Η ιδέα για τη διοργάνωση ενός 3on3 tour σε όλη την Ελλάδα, γεννήθηκε πριν αρκετά χρόνια από τους ανθρώπους του GNC 3on3 και μετά από 5ετη εμπειρία στη διοργάνωση τέτοιων Events στη Δυτική Ελλάδα, έφθασε το πλήρωμα του χρόνου για τη μετεξέλιξη σε διοργάνωση πανελλήνιας εμβέλειας.

Η αρχή έγινε πέρυσι, με τη διοργάνωση event εκτός από την Πάτρα και στη Χαλκίδα.

Φέτος, έχοντας αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες για τα logistics, την τήρηση των μέτρων προστασίας από την πανδημία και το απαιτούμενο project management διοργανώσεων με μεγάλη γεωγραφική διασπορά, προχωράμε στο επόμενο βήμα.

Την επέκταση σε όλη την Ελλάδα μέσα από τη διοργάνωση μιας μπασκετικής γιορτής με πανελλήνια εμβέλεια.

Περισσότερα Άρθρα